Šta nas očekuje u drugoj epizodi Korena: Slede teške odluke glavnih junaka (VIDEO)

Serija je nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića

  • 4

Druga epizoda serije "Koreni" koja je već nakon prvog emitovanja oduševila publiku biće emitovana u nedelju na RTS 1 od 20.05 sati. 

U novoj epizodi Vukašin ne uspeva da se izmiri sa ocem, ali ipak prihvata novac kojim Aćim "isplaćuje" njegov deo nasledstva i odlazi za Beograd. Aćim pak traži od učitelja Andre da nađe i upozna Vukašinovu buduću suprugu.

Pintskrin: RTS

Đorđe se plaši da bi Aćim mogao da se predomisli, pa širi protiv brata glasine.

Pintskrin: RTS

Pošto bezuspešno pokuša da od Tola usvoji jednog od tek rođenih blizanaca, i pošto mu pripreti Nikola, Aćimov sluga koji je tajno zaljubljen u Simku - Đorđe na nagovor Simkine majke Milunke odlučuje da daruje obližnji manastir, verujući da će uz blagoslav igumana Simka ipak zatrudneti. Učitelj Andra podnosi Aćimu izveštaj iz Beograda...

Serija je nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević, a režirao Ivan Živković.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mnszsz

    25. oktobar 2018 | 13:43

    Jedva cekam sledecu epizodu. Serija je pun pogotak.

  • Dia

    25. oktobar 2018 | 20:51

    Odlilna Serija,kao i roman,!,Prvi program se vraća sigurno u naše domove,( moj da)inače Svake večeri čekam Jutro će Promeniti Sve,još jedna FANTASTIČNa Serija!!! Domaća!

  • livia

    25. oktobar 2018 | 18:04

    I ja jedva čekam drugu epizodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA