Late Night Social Club prvog novembarskog petka u klubu Gadost

U nastavku, brosh showcase će se održati uz allnighter Petra Cvetkovića i vlasnika etikete i party serijala CMOK, Runy-ja, dok će sredinu meseca obeležiti dva premijerna gosta, Novosađanin Otto von Disko i Toni Juranović koji dolazi iz Makarske, uz podršku r ezidenta Vladimira Dragaša

  • 0

Prvog novembarskog petka u Gadosti, Late Night Social Club će hostovati rođendanski party jednog od pionira beogradske DJ scene, Mikija, uz podršku Aleksandre Šaranac, Antraxa i hosta Marka Nastića.

U nastavku, brosh showcase će se održati uz allnighter Petra Cvetkovića i vlasnika etikete i party serijala CMOK, Runy-ja, dok će sredinu meseca obeležiti dva premijerna gosta, Novosađanin Otto von Disko i Toni Juranović koji dolazi iz Makarske, uz podršku r ezidenta Vladimira Dragaša.

Pretposlednji party u novembru rezervisan je za već poznate goste serijala, Đuniora iz slovenačkog All We Are party serijala i Milovana Stojanovića uz podršku Vanovića, a na kraju meseca će uz rezidente Kristijana Šajkovića i Nemaxa po prvi put u Social Club-u nastupiti član novosadske Phat Cat organizacije - Novak!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA