Šta nas čeka u trećoj epizodi Korena: Strašna uvreda za Aćima i Simkina nemirna noć u manastiru (VIDEO)

U nedelju, 4. novembra, na programu RTS 1 očekuje se premijera treće epizode igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića.

  • 2

U novoj epizodi "Korena" Simku puštaju da posle ispovesti i molitvi prenoći u manastiru, što bi trebalo da joj pomogne da dobije dete.

Pintskrin: RTS

U Prerovu će osvanuti letak kojim se Aćim proziva zbog veze svog sina Vukašina sa ćerkom liberala Todora Tošića. Po Aćimovom nalogu, Nikola saznaje da je letak raširio prerovski kafedžija Lević, a štampao trgovac iz Palanke Čakaranac.

Pintskrin: RTS

Dok u Beogradu Vukašin sa svojim budućim tastom Tošićem odlučuje da ignoriše letak, Aćim odlazi u Palanku da se suoči sa Čakarancem, ali se iz Palanke vraća besan, tražeći od Nikole da osveti uvredu koju mu je Čakaranac uputio...

Serija je nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević, a režirao Ivan Živković.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobbelaar

    31. oktobar 2018 | 14:32

    Nešto se ne sećam LIBERALA Todora Tošića u knjizi Dobrice Ćosića... ali dobro, scenario može katkad i da odstupi od književnog dela!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA