Žestoke scene seksa u Korenima o kojima će Srbija pričati, ali u krevetu sa Đorđem Katićem nije Simka (VIDEO)

U nedelju 2. decembra 2018. godine, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazuje se sedma epizoda igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković.

  • 1

Evo šta vas čeka u novoj epizodi Korena.

Pošto Zora u međuvremenu nije zatrudnela, Đorđe nudi novac za udovicu sa decom, koja će i njemu roditi naslednika. Ipak se poražen vraća u Prerovo, dok Vukašin obaćava svom tastu Tošiću da će se odužuti ministru koji mu je pomogao u oslobađanju Aćima iz zatvora.

Uzbudljiva sedma epizoda Korena FOTO: Printskrin/RTS

Đorđe po povratku nastavlja da kinji Simku, koju majka savetuju da Đorđa prevari i tako zatrudni. I sam Đorđe usnuloj Simki u pijanstvu predlaže isto, da bi je malo kasnije probudio i povukao reči za koje misli da ih ona nije ni čula.

Koreni FOTO: Printskrin/RTS

Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole koji plasti seno i sa njim prevari Đorđa. Nekoliko meseci kasnije, Aćim iz novina saznaje da Vukašin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela...

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    29. novembar 2018 | 17:41

    Dobra je serija. Cestitke ekipi. Ne mogu da prezalim Nemanjice, prosto pomislim da su je namerno uradili onako lose, cim su najznacajniji lik dali glumcu srbomrscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA