≫ 

Bjelogrlić uvodi velike novine: U Senkama nad Balkanom zaigraće glumac koji nas je opčinio u Korenima, ali i omiljena srpska glumica

Svetska prava za Senke kupila je jedna američka kompanija, pa će uskoro biti dostupne i van Srbije

  • 10

Snimanje druge sezone serije “Senke nad Balkanom” uveliko traje, a publika jedva čeka da vidi šta će se desiti u nastavku. Glumci rade na svojim ulogama i snimaju planirane scene, a autor ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić je spremio mnogobrojna iznenađenja.

Pored Vesne Trivalić i Nataše Ninković, deo druge sezone biće i Igor Đorđević, jedan od najpopularnijih glumaca mlade generacije.

- Igor će igrati jednog od negativaca koji se pojavljuju u nastavku serije. Ova uloga mu je dobro legla i briljirao je na snimanju. Poslednja dva dana u studiju “Baranda film” se snimala jedna od glavnih scena na samom početku serijala. U pitanju je doček Nove 1934. godine - kaže izvor blizak produkciji ove serije.

Druga sezona serije emitovaće se 2019. godine, Foto: Promo/Aleksandar Letić

Kako blic saznaje, scenografija za ove scene je posebno smišljena.

- U noćnom klubu, koji su scenaristi serije “Senke nad Balkanom 2” posebno osmislili za ovaj set, snimalo je više od 15 glavnih glumaca. Pored njih bilo je više od 70 statista. Svi su bili kostimirani u svečanu garderobu koja je primerena toj epohi - dodaje dobroobavešten izvor.

U Senkama će zaigrati i Vesna Trivalić, Foto: ATA images

Inače, ljubitelje ove serije je posebno oduševilo to što će gledati Vesnu Trivalić, koja igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u nastavku. Još jedno oduševljenje je i Nataša Ninković, koja će u ovoj seriji igrati madam - ženu sa brojnim kontaktima, kako sa vlašću, tako i sa ljudima iz kriminalnog miljea.

- Natašina uloga osmišljena je tako da bude u centru svega, a usko će sarađivati sa trgovcima opijatima, najpre sa Alimpijem Mirićem Kaluđerom, kog igra Gordan Kičić. Ona je njihov glavni kontakt, ali je i sama žena koja dobro zna posao i ima kontakte kako sa policijom i vlašću, tako i sa kriminalnim miljeom - kaže izvor.

U drugoj sezoni glumi i Nataša Ninković, Foto: Telegraf

Inače, Bjela je nedavno i ispričao kako je scenografija za ovu seriju proširena.

- Trenutno smo u velikim poslovima pošto proširujemo zatvoreni deo studija. U nastavku će Kaluđer imati fensi klub, pa to pravimo. Malo smo proširili i Jatagan malu, dozidali smo i deo ispred Glavnjače - rekao je nedavno Bjela za “Blic”, čiji projekat je prevazišao granice naše zemlje:

- Sad smo konačno prodali svetska prava za “Senke nad Balkanom”. Kupila ih je jedna američka kompanija.

Pored glumačkih iznenađenja u seriji igraju i Voja Brajović, Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Jovana Stojiljković i mnogi drugi. Druga sezona će premijerno biti prikazana na kanalu “Top” tokom 2019. godine.

VIDEO: Bjela je strog: Andrija Kuzmanović spreman za drugu sezonu Senki, a evo kako je sarađivati sa Draganom Bjelogrlićem

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    30. novembar 2018 | 09:18

    E,moja drzavo i javni servisu,trazite povecanje pretplate a dajete reprize serija,umesto ovakvu istorijsku seriju da ste otkupili,pobili bi zadrugu,parove i ostali kiceraj u ovoj Srbiji.

  • Mikan

    30. novembar 2018 | 08:53

    Sve je to super ali koja televizija to prikazuje?alavost na pare je pobedila i gledanost je 3 %

  • Klipa

    30. novembar 2018 | 10:07

    70% stanovništva nema top kanal, hvala na divnoj seriji Bjelogrliću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA