"Asteriks: Tajna čarobnog napitka" od sutra u bioskopima: Svi jedva čekaju da ga pogledaju, a evo šta su nam glumci rekli o filmu

Ovo je nova filmska adaptacija u kome će glavne uloge biti čuveni likovi iz stripa

  • 0

Na filmska platna se vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će od 6. decembra uživati i deca i odrasli.

"Tajna čarobnog napitka" je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji na veliko platno dovode celu porodicu.

U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela, te zajedno sa Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Konferencija za štampu održana je danas, a medijima se obratio i deo glumačke ekipe koji je radio na sinhronizaciji filma: Slobodan Boda Ninković, Uroš Jovčić, Predrag Peđa Damnjanović i Stevan Piale.

Medijima se obratio i deo glumačke ekipe / Foto: Telegraf

Boda Ninković se već decenijama druži sa decom i kroz predstave i kroz crtane filmove, a za rad na ovom projektu ima samo jednu reč - uživanje:

- Ovo je prvi scenario koji nije rađen po stripu, nego je baš rađen za film. Beskrajno je duhovit i rad na njemu bio je uživanje. S obzirom na to da je Žerar Depardje igrao ulogu koju ja tumačim, mogu da kažem da mi je velika čast što sam ja dao glas za ovo naše područje.

Foto: Telegraf

Nekad se desi da jedan glumac daje glas za nekoliko likova. U takvoj situaciji se ovaj put našao mladi glumac, Uroš Jovčić.

- Ja sam igrao u ovom crtaću dva lika: jednog dobrog i jednog koji nije baš tako dobar, tako da se desilo da su u jednom trenutku imali čak i malu scenu. Kad sam snimio jednu ulogu, onda sam radio drugu i maltene govorio sam sa sobom nekoliko replika.

Uroš Jovčić i Stevan Piale čine mlađi deo ekipe koja je radila na sinhronizaciji filma / Foto: Telegraf

Film traje 105 minuta, a u srpskoj verziji, pored pomenutih glumaca, uloge tumače i Boki Milivojević, Aleksandra Širkić, Tomaš Šarić i ostali.

Mi jedva čekamo da pogledamo ovaj flm, a vi?

(Telegraf.rs/ B.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA