Pad kuće Katića: Adama preziru i otac i deda, Aćima kao kera odvode u zatvor (VIDEO)

U nedelju 16. decembra 2018, na programu RTS 1 od 20.05 časova, biće prikazana deveta epizoda igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković.

  • 1

Mnogo uzbuđenja donosi nova epizoda "Korena".

FOTO: Skrinšot/RTS

Aćim se u srpskoj skupštini suočava sa Vukašinom, koji zastupa interese Aćimovih političkih neprijatelja. Kad sazna da je Vukašin sa Olgom Tošić dobio decu, odlazi da ih krišom vidi. Sa Adamom ne želi da se zbliži, jer ga vidi kao uljeza u kuću Katića - dečaka svojim sumnjama progoni i Đorđe.

FOTO: Skrinšot/RTS

Do Prerova stižu glasnine o smrtonosnoj groznici koja se širi zemljom. Kako je pokušan atentat na kralja Milana, žandarmi jedne noći dolaze da uhapse Aćima i Đorđa. Zajedno sa ostalim radikalim njih dvojica su ponovo u zatvoru. U dvorištu zatvora počinju da se podižu vešala...

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    20. decembar 2018 | 06:11

    Zapleti i obrti u seriji su nevetovatni.Fantasticna glumacka kreacija svih likova.Ostaje zal,sto su tako kratko trajali.Posle ovakvog uspeha,ocekujemo da kompletna ekipa naciji podari jos nesto kvalitetno i jedinstveno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA