Duša će vas boleti posle finala Korena: Simka umire na Nikolinim rukama, Đorđe najzad prihvata Adama kao svog sina, a scena slama srce (VIDEO)

U nedelju 23. decembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, biće prikazana premijera desete i poslednje epizode igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković.

  • 33

Serija koja je hipnotisala Srbiju, u nedelju će doživeti veliko finale.

U poslednjoj epizodi "Korena" Aćim, Đorđe, učitelj Andra i mnogi drugi radikali iz Prerova i Palanke čekaju vešanje zbog veza Radikalne strane sa Ivanjdanskim atentatom na kralja Milana. Ipak, svi koji kralja mole za milost redom bivaju oslobođeni, te u ćeliji Aćim na kraju ostaje sam.

FOTO: Skrinšot/RTS

Đorđe kod kuće saznaje da su se Adam i Simka razboleli od smrtnonosne groznice. Dok Đorđe i Tola zajednički brinu o Adamu, Nikola neguje Simku. I Aćima oslobođaju iz zatvora, pošto je i Nikola Pašić zatražio od kralja milost.

FOTO: Skrinšot/RTS

Simka umire na Nikolinim rukama, sačuvavši tajnu Adamovog porekla. Vrativši se kući, Aćim odlučuje da preuzme brigu o Adamu, kao o svom unuku...

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    20. decembar 2018 | 15:11

    Scenario serije je los,radnja spora i dosadna! Ali svi glumci osim Slobode Micalovic su fenomenano odglumili,odavno bolju glumu nisam video.

  • Peca

    20. decembar 2018 | 15:19

    Kome su ovakve serije i filmovi 'smor' neka gledaju zadruge i parove tamo ce vise nauciti.

  • Marko

    20. decembar 2018 | 15:54

    Koliko zaostajemo i koliko smo prosti dokazuju ovde pojedini komentari. Kao prvo serija je jedna od najboljih nasih, kao drugo ne komentarisem nesto sto ne gledam, kao trece ako vam je smor zasto gledate.. Ja je gledam u dahu i ne.mogu da shvatim mozak kome je ovaj scenario smor!? 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA