≫ 

Stiže nam revolucija u gledanju filmova: Zbog ovoga ćemo se definitivno tući, i to ne oko daljinskog upravljača

U pitanju je interaktivni film "Black Mirror"

  • 4

Nekada smo se tukli oko daljinskih upravljača, sakrivali ih i svađali oko toga šta ćemo to veče gledati na TV ekranima. A sada, stiže nam revolucija u gledanju filmova - čak i kada se složimo šta ćemo da gledamo, nekako uspemo da nađemo taj kompromis i ušuškamo se, ponovo će nam trebati neko kliktanje, ovoga puta preko tastature i miša.

Znate onaj romantični momenat kada ležite sa dragom osobom prekriveni ćebetom i dobijete tih sat-dva mira mira, pa makar istrpeli neku srcecepajuću priču iako ste željni akcije. Jer, dogovor je dogovor...

A sada, Netflix donosi pravu revoluciju - objavio je prvi film u kome možete da birate kako će radnja da se odvija. Pa, ko ne bi voleo da kontroliše odluke svog omiljenog glumca?

Izgleda da će ratne sekire da se otkopaju i borba ispod ćebeta ponovo će otpočeti.

U pitanju je interaktivni film "Black Mirror" koji vam na svakih pet minuta postavlja pitanje u kom od dva ponuđena pravca želite da se nastavi radnja. Ako vam se i ne dopada kako je krenulo, uvek možete da se vratite. Tako da, teoretski, jedan film možete da gledate i satima.

Možda će neko reći i da je to previše klitanja za jedno obično gledanje filmova. Definitivno unapređenje će biti kada to budemo mogli da radimo i preko daljinskog upravljača, ispod ćebeta.

Kada bi tron progovorio: Šta kriju figure iz "Igre prestola" o novoj sezoni ove serije

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    29. decembar 2018 | 13:47

    Vrhunska glupost! Film trba da te iznenadi a ne da bude onakav kako ti ocekujes!? U tome je draz filma!?

  • ABC

    29. decembar 2018 | 13:14

    Pa ono O.K. ali nista nesto wowww. Mnogih filmova nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA