≫ 

Velika vest za fanove epske fantastike: Posle "Igre prestola" stiže nam i "Točak vremena"

Nećemo znati šta pre da gledamo

  • 2

Serija "Točak vremena", bazirana na istoimenim knjigama Roberta Džordana, uskoro bi mogla da stigne na male ekrane. Nakon duže potrage, Amazon Prime angažovao je rediteljku Utu Brisevic ("Westworld", "Fear the Walking Dead") da režira dve epizode prve sezone.

Ona će postati deo tima koji već radi na adaptaciji za mnoge omiljenog serijala epske fantastike, naravno, posle "Pesme vatre i leda", odnosno "Igre prestola".

Početak snimanja zakazan je za septembar, a ovo je sažetak priče:

- U svetu u kome žive naši junaci magija postoji, ali mogu da je koriste samo žene. Priča prati Moirainu, članicu tajanstvene, ali veoma uticajne samo ženske organizacije Aes Sedai, dok kreće na opasan put da još petoro mladih muškaraca i žena. Moraina veruje da jedno od ovih petoro može biti reinkarnacija veoma moćne osobe, za koju su davna prororančstva ostavila znamenje da će ili spasiti čovečanstvo ili ga uništiti - piše u sinopsisu.

Oni koji su čitali, naravno, znaju o kojih je petoro mladih reč, kao i koliko ih uzbudljive avanture čekaju. Takođe, nadaju se i da grupa neće ostati bez jednog od svojih najzanimljivijih članova - Lana, Moiraininog zaštitnika.

U svakom slučaju, Amazon se izgleda usmerio na krunu koju HBO sa "Igrom prestola" zasada neprikosnoveno zaslužuje. Magija će izgleda u našim životima i na malim ekranima ostati i kada se ovog proleća oprostimo od Džona, Deneris, Lanistera, Starkovih i Noćnog kralja, a sa prikvelom "Igre prestola", i naročito sa serijom "Veštac", koja nam stiže već ove godine, izgleda da će je biti na pretek.

VIDEO - Kada bi tron progovorio: Šta kriju figure iz "Igre prestola" o novoj sezoni ove serije?

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA