17 najsmešnijih klipova iz „Mućki“ koji postoje na Jutjubu: Niko ne zna da ulepša dan kao Troteri i ekipa (VIDEO)

Ako dugo niste gledali doživljaje porodice Troter, spremite se za salve smeha. A ako ste nedavno gledali doživljaje porodice Troter, spremite se za salve smeha. Jer salve smeha su neizbežne kada su oni u pitanju

  • 2

„Mućke“ (eng. Only Fools and Horses) — engleski sitkom smešten u Pekam, kraj jugoistočnog Londona, sa porodicom Troter u središtu zbivanja — već decenijama se u svim zvaničnim i poluzvaničnim anketama proglašava od strane britanske javnosti za najbolji njihov sitkom ikada.

Osvojio je sve moguće nagrade, snažno je uticao na englesku kulturu, a epizoda „Time on Our Hands“ u kojoj se Del Boj i Rodni napokon obogate, još uvek drži britanski rekord po gledanosti što se sitkoma tiče: 24,3 miliona ljudi, bukvalno 42 odsto ondašnje populacije Ujedinjenog Kraljevstva, zalepilo se za TV tokom njenog emitovanja.

Na internetu je moguće pronaći sve epizode ove legendarne serije, koja je verovatno najpopularnija strana serija u istoriji Srbije i uopšte bivše Jugoslavije (koja to još serija ima murale u svakom gradu). Ne na Jutjubu zbog autorskih prava, ali na INTERNETU — da.

Na Jutjubu se međutim mogu naći inserti iz ove serije, delovi njeni koji su nas zasmejavali nekada i koji nas zasmejavaju svaki put kada ih gledamo. Probrali smo one najgledanije, koji su najgledaniji s razlogom. Krećemo.

1. Del Boj propada kroz šank

2. Dva para u rukavu

3. Rodni se zacopao u matorku

4. Troteri lome luster

5. Derek i Triger se pogađaju oko ukradenih aktovki

6. Troteri postaju milioneri

7. „Ako bude dečak nazvaće ga Rodni... po Dejvu“

8. „Da li ja to čujem da naš telefon zvoni, Rodni?“

9. Roders postaje predsedavajući mesne zajednice

10. Betmen i Robin

11. „Ne znam zašto se brinete, ja jedem britansku govedinu celoga života“

12. „Zašto žene uvek pitaju kad si stigao kući?“

13. Del Boj glumi da je paralizovan

14. Mocart, karaoke-verzija

15. Pola mobilni telefon, pola daljinac

16. Troteri u Španiji

I konačno:

17. Bekam došao u Pekam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Her Flik

    15. mart 2019 | 13:53

    To su bili dani smeha i suza, a sta danas nasa deca gledaju? Gledaju kako jedna Miljana Kulic gađa čašom takmicara ili gkedaju kako Miki tuče sve oko sebe. Gledaju Lunu koja histeriše zbog šačice para koje će za urlanje da dobije. Trebaju nam ovakve serije i emisije koje ce da mas razvesele i nasmeju do suza. Na Pink sam juče stavio roditeljsku kontrolilu i kad god me pita majka zbog cega mi traze pin kod za ovaj kanal. Ja kazem pozovi REM pa pitaj.. Oni su ga uveli.

  • Miki rubiroza

    15. mart 2019 | 18:35

    Hvala im na svemu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA