Damir Handanović na poslednjoj konferenciji FEST-a zahvalio se svima i najavio da se ove godine očekuje preko 700.000 gledalaca (FOTO)

Handanović se zahvalio svima koji su pratili festival i učestvovali u organizaciji

  • 2

Damir Handanović, direktor CEBEF-a, danas je učestvovao na poslednjoj konferenciji za novinare 47. FEST-a, gde su predstavnici festivala rekapitulirali ovogodišnja dostignuća i utiske.

Handanović se zahvalio svima koji su pratili festival i učestvovali u organizaciji.

- Zahvaljujem se mom CEBEF-u, ovo je bilo deset dana jedne velike trke da ovaj festival bude bolji nego 46. FEST, a trudićemo se da i naredni bude još bolji nego ovogodišnji - rekao je Handanović.

Handanović je izjavio da ove godine cilja na više 700 hiljada gledalaca; Foto: CEBEF

Takođe je podsetio da se sutra održava PostFEST-um, dodatni dan za sve one koji nisu stigli da pogledaju filmove koje su želeli.

Handanović je istakao da je programe CEBEF-a od juna prošle godine do današnjeg dana pratilo preko 500 hiljada ljudi, a ove godine se cilja na cifru od preko 700 hiljada ljudi.

Najavio je i da nas očekuje dosta interesantnih manifestacija i bogat program, kao i neke nove kulturne manifestacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baćko

    4. mart 2019 | 08:30

    Ovaj lik je misterija Srbije!On je menadzer,on ima studio,on je producent,on je tekstopisac,on je strucnjak za muziku,on je sada strucnjak i za film,on je direktor,on je ocigledno neciji sin i clan neke stranke jer se kladim da od svega nabrojanog mozda o necemu i ima pojma a sve ostalo mu je dato na pravdi Boga kako bi mogao da uziva i ne radi nista.Na sve sto ma jos ga i drzava dotira i gura posto izgleda nema nikoga ko je sposoban za taj posao na FEST-u....

  • Miki

    3. mart 2019 | 18:43

    Svi hvale. Bravo na dobro uradenom poslu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA