Treća epizoda "Kralj Petar I": Nakon aneksije Bosne, rat sa Austrougarskom postaje pitanje trenutka, a kraljevi sinovi vode svoje privatne bitke (VIDEO)

Treća epizoda serije "Kralj Petar I" emituje se u nedelju 24. marta u 20.50 na Prvom programu RTS-a. Reprizu možete pogledati naredne nedelje, 31. marta u 16.00

  • 1

Nakon što je Austrougarska pripojila Bosnu, nezadovoljstvo u državi raste, a rat postaje pitanje trenutka. Dok kralj Petar preko Pašića pokušava da obezbedi saveznike u Rusima, Apis pokušava da uz sebe pridobije regenta Aleksandra, videviši u njemu pretendenta na presto koji je podobniji od nepredvidivog Đorđa.

Foro: Promo

Uprkos tome što je kruna rastrzana između zagovornika i protivnika rata, Đorđe ljubavnom aferom nastavlja da ugrožava svoju reputaciju prestolonaslednika. U pokušajima da zaštiti bratovljev, a time i porodični ugled, Aleksandar ni ne sluti da će dovesti do tragedije nesagledivih razmera.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    23. mart 2019 | 07:28

    ne gledam seriju.mozda je i gora od nemanjica.siromastvo u zemlji tada ogromno.zorka-ljubica prisiljena da promeni ime.sopstvenu istoriju slabo znamo.ucimo je iz nakaradnih serija i preuvelicavanja autora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA