≫ 

Nagrade za predstavu "Ljubav u Savamali" na Festivalu Dani komedije u Jagodini

Predstava Zvezdara teatra „Ljubav u Savamali“, po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića, je osvojila dve nagrade na prestižnom pozorišnom festivalu „Dani komedije“ u Jagodini, koji se ove godine održava 48. put od 20. do 27. marta

  • 0

Pisac Ivan M. Lalić dobio je nagradu za najbolji savremeni domaći komediografski tekst izveden na festivalu. Glumac Milan Vasić je osvojio statuetu „Ćuran“ za najbolje glumačko ostvarenje za ulogu Podkoljosina u predstavi „Ženidba“ Narodnog pozorišta u Prištini sa sedištem u Gračanici i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i ulogu Ahmeda u predstavi „Ljubav u SavamaliZvezdara teatra.

Publika je odlično prihvatila predstavu „Ljubav u Savamali“, nagradivši je ocenom 4,80. Ekipa predstave, koju čine glumci Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović, predstavila se publici u Jagodini 26. marta.

U takmičarskom delu učestvovalo je sedam predstava koje su izveli pozorišni ansambli iz Beograda, Sombora, Prištine i Subotice. U žiriju festivala ove godine su bili Goran Marković, Vukica Strugar i Violeta Jovanović. Festival „Dani komedije“ u Jagodini završava se večeras, na Svetski dan pozorišta, izvođenjem predstave „Pošteni provalnik“ u čast nagrađenih.

Čestitamo ekipi predstave „Ljubav u Savamali“ na nagradama!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA