Još jedna nagrada Službenom glasniku za izuzetan doprinos u kulturi

"Izvanredni Zlatni beočug“ za Službeni glasnik

  • 0

JP Službeni glasnik pripala je čast da ove godine bude među dobitnicima „Izvanrednog Zlatnog beočuga“, priznanja koje se dodeljuje pojedincima i ustanovama za doprinos radu Kulturno – prosvetne zajednice Beograda.

- Nagrada je potvrda činjenice da je Službeni glasnik izrastao u vodećeg izdavača u zemlji i regionu. U poslednje četiri godine dve nagrade za izdavača u zemlji i dve za inostranstvo za Glasnik bile su podstrek, tako da Izvanredni Zlatni beočug dolazi kao kruna našeg uspešnog rada - poručila je direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan povodom ovog prestižnog priznanja.

Foto: Promo

Kulturno – prosvetna zajednica Beograda od 1970. godine dodeljuje prestižnu godišnju nagradu i priznanje „Zlatni beočug“ stvaraocima, naučnicima, ansamblima, umernicima, ustanovama i organizacijama za trajni doprinos kulturi prestonice. Laueratima su priznanja uručena danas na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA