≫ 

Nives Celzijus preporučuje knjige čitaocima Telegrafa

Pored svojih knjiga, Nives je preporučila i dela poznatih evropskih autora

  • 6
Nives Celzijus knjige preporuka Foto: Marko Jovanović

S obzirom da je knjiga čovekov najbolji prijatelj, veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različitih žanrova. Svako od njih ima barem jednog autora, čije knjige posebno voli i u kojima uvek iznova uživa. Danas za čitaoce portala Telegraf.rs, knjige preporučuje Nives Celzijus.

"Gola istina 1 i 2" - Nives Celzijus

- Nije što su moje, ali mislim da su idealne za razbibrigu. Red skandala, red seksa ali i ono što je najbitnije tople ljudske priče sa kojima baš svi možemo da se poistovetimo - istakla je Nives.

- Frederik Begbede je definitivno meni jedan od najdražih autora pored Houelbeka, a "Ljubav traje tri godine" i dalje mi je jedna od najdražih Begbedeovih knjiga kojoj se uvek rado vraćam. Nema bolje teme od ljubavi, posebno ako je iz pera večnog cinika.

Ako ste čitali s obzirom da je dosta stara, onda nešto novije "Život bez kraja". Jednako duhovito, lucidno, ironično, na temu besmrtnosti. Ako ste prešli tridesete to je sigurno jedna aktualna tema u kojoj ćete se lako pronaći - navodi naša sagovornica.

"Moja borba" - Karl Uve Knausgor

- Trenutno sam u toj Knausgor fazi, čitam upravo petu knjigu i kao i sve ostale čitam je u dahu. To su one knjige zbog kojih kasniš na posao, jer jednostavno ne znaš da staneš i zbog koji poželiš da ponovo napišeš autobiografsku knjigu - rekla je ona.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

VIDEO: Seksi Hrvatica je pre nekoliko godina poželela seks na krovu stadiona, a sada kaže da je aseksualna

(Telegraf.rs/B.Š./A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    29. mart 2019 | 11:20

    Ivo Andrić da je živ i kad bi video ko sve piše i sebe naziva književnik(c)om i preporučuje nama šta da čitamo vratio bi Nobelovu nagradu i čuvao ovce i bio srećan.

  • Dragan

    29. mart 2019 | 11:05

    Jbt jel i ona postala pisac kao Kija???? Bruka

  • Zadnje vreme

    29. mart 2019 | 11:56

    Nemojte samo ona i slične da nam preporučuju šta da čitamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA