Izašao je novi trejler za "Sluškinjinu priču": Stiže revolucija u viziju mračne budućnosti (VIDEO)

"Ako želim da promenim stvari, treba će mi saveznici. Moćni saveznici. Barem ima još nade, ako sam ovde. A sada mama mora da radi", poručuje Džun u najavi nove sezone

  • 0

Popularna serija "Sluškinjina priča" vraća se na male ekrane 5. juna, kada je premijera treće sezone, a trejler koji je upravo izašao obećava dobar serijal.

- Jeres. To je ono za šta te kažnjavaju. Ne zbog toga što si deo Pokreta otpora, jer zvanično nema otpora. Ne zato što pomažeš ljudima da pobegnu, jer zvanično ne postoji nešto kao beg. Ako želim da promenim stvari, treba će mi saveznici. Moćni saveznici. Barem ima još nade, ako sam ovde. A sada mama mora da radi - poručuje Džun u najavi nove sezone.

Trejler za novu sezonu otkrio je zapravo mnogo toga.  Ostavili smo Džun, ili bolje reći, ona je ostavila gledaoce, baš kao i svoju bebu na izlasku iz Gilijada, odlučivši se da ne beži, već da se bori. Džun se kao sluškinja (a možda i kao marta, jer u jednoj sceni nosi zelenu odeću) vraća u Gilijad da nastavi podrivanje ove totalitarne zajednice, verovatno sa mnogo više inata i radikalizma nego ranije, sada kada zna da joj i druga ćerka na bezbednom.

Iz njega možemo pretpostaviti da će mukom stvorena, ali vrlo jaka veza između Džun u Serene Džoj izgleda prerasti u savezništvo sa istim ciljem - slobodom za sve. Slobodom koju su obe žene na svoj način želele za malenu Nikol. Devojčica će, čini se, stići do Kanade, jer je u jednom trenu vidimo na protestima i u Lukovom naručju.

 
 
 
View this post on Instagram
We were asleep before. Now we’re awake.A post shared by The Handmaid's Tale (@handmaidsonhulu) on

No pitanje je kako će Serena, koju su sečenje prsta, Fredova surovost i rastanak od bebe psihički slomili, podneti da se nađe na drugoj strani borbe. Fred joj daje mesto za stolom, bukvalno, ali u jednom trenu vidimo i kako ona i Džun stoje u zapaljenoj dnevnoj sobi...

Vidimo i Džun u kući Lorensovih, možda kao nova OfDžozef, sada kada je Emili sa bebom pobegla. S obzirom da smo u poslednjoj epizodi 2. sezone saznali da je komadant Lorens deo Pokreta otpora, njihov savez bi trebalo da obećava zanimljiv zaplet.

Vidimo i da je tetka Lidija preživela Emilin napad, a možda ono čemu se gledaoci posebno raduju, vidimo Nika kako i dalje stoji pored Džun.

 
 
 
View this post on Instagram
June 5. #WakeUpA post shared by The Handmaid's Tale (@handmaidsonhulu) on

Fanovi već imaju mnoštvo ideja šta će se desiti. A Džun nam sama obećava mnogo akcije kada u trejleru kaže: "Sada mama mora da radi."

Podsetimo, "Sluškinjina priča" je distopijska serija u produkciji Hulu, bazirana na istoimenom romanu Margaret Etvud. Ona prati junakinju Džun Osborn, koja živi u svetu koji se naglo promenio nakon što su deca prestala da se rađaju. Veći deo Amerike pretvorio se u autokratsko društvo, u kome su žene građani drugog reda sa strogo određenim ulogama. Svako ko pokuša da pobegne ili se usprotivi, surovo je kažnjen. Džun ima ulogu sluškinje, žene koja rađa decu za bogate državne zvaničnike, otuđena od svoje porodice, dece koju bi mogla da rodi, pa čak i svog imena. No, ova sluškinja ne dozvoljava da je slome.

 
 
 
View this post on Instagram
BOOM SISTAS. GET READY SEASON 3 THE HANDMAID’S TALE. BLESSED BE THE FIGHT.A post shared by Yvonne Strahovski (@yvonnestrahovski) on

Hulu, 5. jun, treća sezona. Jedva čekamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA