≫ 

Pažnja, spojleri: Zbog nove epizode "Igre prestola" fanovi u suzama. Tormund ti to nikada ne bi uradio, Velika ženo (FOTO)

Nećemo vam otkriti najvažnije detalje, samo onaj koji je slomio jedno srce na ekranu i, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, hiljade srca ispred njega

  • 5

Uprkos epskoj bici u "Dugoj noći", 4. epizoda osme sezone, nazvana "Poslednji Starkovi", ličila je više na "Igru prestola" nego išta što smo videli od početka emitovanja poslednjeg serijala. Servirala nam je sahranu za predjelo, ljubav, seks i politiku kao glavno jelo, izdaju u najavi za dezert i jednu ludu kraljicu za poneti. I smrt dva važna lika.

Nećemo vam otkriti najvažnije detalje, ali ko nije gledao epizodu može ovde da stane, jer sledi spojler spojlera: snimci koji su u nedelju veče procurili na društvenim mrežama jesu bili iz 4. epizode "Igre prestola", koliko god da su se fanovi nadali u suprotno. Dva lika su umrla, a još dva vrlo draga najavila da ih više nećemo videti. Nove smrti su glavna tema na društvenim mrežama (bežite sa njih dok ne odgledate epizodu), ali rame uz rame tu ide i bes fanova što je Brijena plakala.

 
 
 
View this post on Instagram
Beginning of tonight’s GAME OF THRONES episode vs. end of tonight’s GAME OF THRONES episode.A post shared by Decider.com (@deciderdotcom) on

O da, suze gospe od Oporja, novopečenog viteza od Sedam kraljevstava, pogodile su gledaoce koliko i sva ostala radnja zajedno. Žao nam je, ali iz ljubavnog trougla Kraljeubica-Velika žena- Džinoubica istisnuto je odojče diva.  Brijena je izgubila nevinost, a Džejmijeva rečenica: "Nikad nisam spavao sa vitezom" aktivirala je fanove.

Još jače su reagovali kada je Džejmi Brijeni slomio srce.

Osma sezona je izgleda je uvela tradiciju gubljenja nevinosti u svakoj parnoj epizodi. Prvo Arja, sad Brijena, te neće čuditi ako u finalu "Igre prestola" Bren shvati da ipak postoji nešto što želi (kada odgledate epizodu, biće vam jasno šta hoćemo da kažemo).

I ako mislite da smo vam previše otkrili, verujte da nismo. Bili smo u pravu za veći deo analize trejlera ove epizode, ali toliko toga se desilo i tek će da se desi, da su Brijena i Džejmi samo kap u moru.

I za kraj, najdeljeniji tvit nakon poslednje epizode:

Video: Kada ženiš Sansu Stark, venčava te Elivs Prisli

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    6. maj 2019 | 07:54

    Sve bi to vucko spasao da su ga zvali... Na rukama bi ih izneo

  • Subota

    6. maj 2019 | 10:05

    Mislim da su 8.sezonu za sada loše odradili. Prve dve epizode dosadne, treća akcija ali u totalnom mraku a sada ova četvrta puna nelogičnosti (zaseda na moru a imaš dva zmaja koja lete, brzina putovanja od severa do juga kopnom i morem je razlika dve nedelje, itd.). Sve u svemu, loše odrađena sezona (za sada).

  • X

    6. maj 2019 | 12:45

    Uz toliki budzet moralo je bolje pogotovo bitka u 3 epizodi🤢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA