≫ 

Biljana Obradović preporučuje tri knjige čitaocima portala Telegraf

U Biljaninoj preporuci svako će pronaći štivo koje mu odgovara

  • 0

S obzirom da je knjiga čovekov najbolji prijatelj, veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različitih žanrova. Svako od njih ima barem jednog autora, čije knjige posebno voli i u kojima uvek iznova uživa.

Danas za čitaoce Telegrafa knjige preporučuje poznata voditeljka, novinarka i portparolka FK "Partizan" Biljana Obradović.

"Fazoni i fore" - Ljubivoje Ršumović

- Nedavno sam je kupila bratancu i oduševila sam se da uopšte postoji, jer je danas sve manje dece kojima roditelji čitaju, uče ih pesmicama i brinu o njima. Pored ove, a u istom rangu je "Kišni glistac" Andrije Miloševića - kaže naša sagovornica.

"Aleksandar od Jugoslavije" - Vuk Drašković

- Ko voli njegov stil pisanja, posle "Noža", osvrt na sve ono što je bila Jugoslavija. Večne dileme, verovanja, istina i unutrašnje borbe. Nije Jugoslavija greška, greška smo mi svi ovakvi kakvi smo sad... - ističe ona.

"Kvantna harmonizacija" - Frenk Kinslou

- Ja verujem u zakon privlačenja, Tesline talase i energiju i stoga i sama primenjujem metodu dva prsta o koji nas uči Frenk Kinslou u knjizi "Kvantna harmonizacija". Ova knjiga i metoda nas uče kako da sami sebi pomognemo podizanjem na visoke frekvencije, uklanjamo blokade, ublažavamo fizički i duhovni bol itd... - navodi Biljana.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA