≫ 

Prikvel "Igre prestola" počeo da se snima: Radnja se dešava 5.000 godina pre Džona i Deneris, a ovo je radni naslov serije

U novoj seriji biće otkrivene neke od užasnih tajni iz istorije Vesterosa i pravo poreklo Belih hodača

  • 6

Ostala je još samo jedna epizoda "Igre prestola", ali nova serija čija se radnja odvija u Vesterosu već je počela da se snima pre dve nedelje u Belfastu, u Severnoj Irskoj. Serija će se baviti Decom šume, a radni naslov je "Krvavi mesec".

Radnja se odigrava 5.000 godina pre nego što je sedam kraljevstava zaigralo igru prestola.

Zasada se sigurno zna da je glumici Naomi Vots pripala glavna uloga u ovom prikvelu (nastavku filma ili serije čija radnja prethodi onoj koju smo već odgledali, prim.aut.).

Naomi Vots

Naomi Vots Foto: Profimedia

- U ovoj seriji biće otkrivene neke od užasnih tajni iz istorije Vesterosa i pravo poreklo Belih hodača -  rekao je izvor britanskog tabloida "The Sun".

Pisac i producent ovog spin-ofa je Džejn Goldman (Kingsman: Zlatni krug, X-men: Dani buduće prošlosti i Prva klasa, Zvezdana prašina).

Zelenovidi, Deca šume

SAerija će se baviti Decom šume Foto: HBO

Goldmanova sarađuje sa čovekom koji je izmislio ceo ovaj svet, piscem Džordžom R.R. Martinom, koji je prošlog meseca potvrdio da se nijedan lik niti glumac iz "Igre prestola" neće pojaviti u nastavku.

- Fanovi "Igre prestola" biće oduševljeni da saznaju da smo počeli da snimamo prikvel. Producenti su već sastavili ekipu koju čine neka poznata imena - ističe izvor.

(D.D.S./The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA