≫ 

Marina Spasić preporučuje tri knjige čitaocima portala Telegraf

Među knjigama koje je Marina navela, svako će pronaći štivo koje mu odgovara

  • 0

Sa dolaskom lepog vremena, ljudi vole da izađu i da prošetaju, ali i da uživaju uz šoljicu kafe na otvorenom. Međutim, neretko u takvom ambijentu vole i da sa sobom ponesu neku knjigu. Neko više voli modernu literaturu, a neko klasike, ali u svakom slučaju nema boljeg načina da se prekrati slobodno vreme.

Danas za naše čitaoce knjige preporučuje poznata kik bokserka Marina Spasić.

"Razgovori s Bogom" - Nik Donald Volš

- Toplo preporučujem svima koji uživaju da ostanu sami sa sobom i često razmišljaju o životu, sudbini, vremenu... I smatraju da nam se baš sve dešava sa razlogom i po nekoj većoj sili... - kaže naša sagovornica.

"Senka vetra" - Karlos Ruis Safon

- Kada poželite da pobegnete od svakodnevice na neko lepo putovanje i da doživite magiju čitanja! Ovu knjigu sam pročitala što se kaže u jednom dahu, niti sam jela, niti spavala, dok je nisam završila - kaže ona.

"Veronika je odlučila da umre" - Paulo Koeljo

- Pročitala sam je pre par godina, a i dalje ima jak utisak na mene. Definitivno posle nje počinjemo više da cenimo život i sve što nam se dešava. Ozbiljno poučna i dobra knjiga - ističe Marina.

Naša najbolja kik bokserka Marina Spasić sledeći meč imaće na turniru koji Collision fighting league organizuje sa jednom od najjačih kik boks organizacija iz Holandije Enfusion-om 28. juna u Belexpocentaru u Beogradu.

Čitajte, bavite se sportom i obavezno dođite da je podržite.

VIDEO: Nokautirala muškarca kao ništa: Pogledajte sparing nabolje ali i najlepše kik-bokserke u Srbiji

(Telegraf.rs/J.M./A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA