≫ 

Još jedno pozorište emitovaće nastupe preko Jutjuba: Ostanite kod kuće i uživajte u predstavama

Ovo je onlajn repertoar JDP

  • 0
Jugoslovensko dramsko pozorište Jugoslovensko dramsko pozorište / Foto: Wikimedia/Alxadj

Jugoslovensko dramsko pozorište priključilo se trendu onlajn striminga svojih predstava, u vreme epidemije korona virusom, kada je većina građana izolovana u svojim kućama.

- Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na jutjub kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava. Prva predstava koju ćemo vam prikazati je "Hadersfild" Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21 čas - navode iz JDP-a.

Sledeća predstava moći će da se pogleda narednog četvrtka 2. aprila u 21 sat i to će biti "Bure baruta" Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

- U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu "Skakavci" Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava "Mletački trgovac" Viljema Šekspira u režiji Egona Savina. Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju - najavljuju u JDP uz poziv da svi ostanu kod kuće i da budu odgovorni prema sebi i zajednici.

Video: Mjuzikl Kosa pred beogradskom publikom: Nije bitno gde i kada živimo, već ona vatra u čoveku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA