≫ 

Fejsbuk je zbog ovih objava banovao Slavorum, a oni su oštro uzvratili napadom na Cukerberga (FOTO)

Sajt koji promoviše slovenske zemlje, kulture, istoriju, tradiciju, ali i preporučuje neke od najatraktivnijih turističkih destinacija, od kojih su neke u Srbiji, ali i regionu bivše Jugoslavije banovan je na 30 dana

  • 0

Internet stranica Slavorum fokusirana uglavnom na dešavanje na prostoru bivše Jugoslavije banovana je na FejsbukuSajt koji promoviše slovenske zemlje, kulture, istoriju, tradiciju, ali i preporučuje neke od najatraktivnijih turističkih destinacija, od kojih su neke u Srbiji, ali i regionu bivše Jugoslavije banovan je 30 dana zbog nekih stavova koje su zastupali u svojim tekstovima.

"Kuva" u BBC-ju: Zaposleni traže da se obelodane sve plate

- Možda ste primetili da smo nekako mirniji na Fejsbiku što je malo neobično za nas. E pa to je zbog 30 dana zabrane na Fejsbuku, zahvaljujući nekim duhovitim temama banovani smo na ovoj društvenoj mreži. Srećom nemamo zaposlenih, inače ne znamo kako bi ljudi preživeli ovaj mesec bez plate i praznog stomaka, zahvaljujući Marku Zukerbergu i njegovim pristrasnim stavovima - piše na sajtu Slavoruma.

Ovo su neke objave zbog kojih je sajt banovan:

- Problem je što se cenzuriše sve što je čak i "umereno desno", tako su počeli da cenzurišu hrišćane "zbog govora mržnje" iako oni samo citiraju Bibliju. Takođe je izgleda problem ako se spominje i objavljuje svo što ima veze sa Rusijom u pozitivnom kontekstu.

- Živimo u vremenu kada je ceo svet opasnosti od kolektivne cenzure od strane giganata društvenih medija kao što su Feksbuk, Gugl, Jutjub, Tviter... U svemu ovome smo žrtva, jer se ne možemo ni našaliti na sataričan način - stoji u obaveštenju slavoruma.

Daljinac

(Telegraf.rs/Slavorum.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA