Vruća jesen na kanalima FOX Networks Group-e

Prisutnim gostima obratio se Marko Dacić, marketing menadžer za Srbiju, predstavivši ključne novitete kojima će nas FOX kanali kao i kanal National Geographic obradovati tokom jeseni i zime

  • 0

FOX Networks Group u prijatnom ambijentu restorana Epigenia organizovao je druženje sa medijima i prezentaciju programske šeme za predstojeću sezonu. Prisutnim gostima obratio se Marko Dacić, marketing menadžer za Srbiju, predstavivši ključne novitete kojima će nas FOX kanali kao i kanal National Geographic obradovati tokom jeseni i zime.

Na male ekrane, već u septembru stiže serija "Trust", a sledećeg meseca nove sezone serija "Okružen mrtvima", "Imperija" i "Nadareni", u novembru nova sezona veoma popularne "9-1-1", a u januaru nastavak serije "Orvil" i novi adut FOX kanala serija "Passage".

Kada je u pitanju kanal National Geographic nemojte propustiti drugu sezonu dokumentarno-igrane serije "Mars", kao i januarsku premijeru serije "Valey of the Boom", posvećenu nastanku i razvoju Silikonske doline.  Legendarna serija "Kosmos" iz 1980. godine vraća se u martu na male ekrane sa drugom sezonom i, naravno, šarmantnim voditeljem Nilom DeGras Tajsonom, a u aprilu ćemo gledati novo izdanje serijala "Genije", ovog puta posvećeno čuvenoj spisateljici Meri Šeli.

Foto: Promo

Sudeći prema informacijama koje smo tokom događaja dobili, evidentno je da nas očekuju više nego uzbudljiva jesen i zima na kanalima FOX i National Geographic.

Foto: Promo

O FOX ENTERTAINMENT GROUP

Fox Networks Group (FNG) je glavna operativna jedinica 21th Century Fox-a (NASDAQ: FOXA). FNG se sastoji od Fox Television Group gde su Fox Broadcasting Company i 20th Century Fox Television; Fox Sports Media Group; Fox Cable Networks gde su FX Networks i National Geographic Partners; i Fox Networks Group za Evropu, Aziju i Južnu Ameriku. Zajedno ove jedinice proizvode, programiraju i distribuiraju najpopularniji zabavni, sportski i dokumentarni program.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA