≫ 

Najatraktivniji štand na Sajmu medija: Pokloni, konkursi, političari, lepotice i euforija sa MMA borcima na jednom mestu (FOTO)

Veliku euforiju izazvalo je pojavljivanje MMA boraca

  • 0

Portal Telegraf.rs prisutan je i na ovogodišnjem Sajmu medija u Beogradu. Već prvog dana na našem štandu imali smo goste iz sveta politike, sporta, medicine.

Naše vredne koleginice na štandu pomažu svakom posetiocu da na licu mesta instalira aplikaciju Telegrafa. Nakon toga, automatski se stiče pravo za učestvovanje u foto-konkursu, ali se i samom instalacijom aplikacije dobijaju zanimljivi pokloni.

Branko Ružić, Foto: Nikola Tomić

Prvi nam je u posetu došao Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave, sa kojim smo razgovarali o predstojećem kongresu SPS-a. Odgovorio nam je i da li će ostati potpredsednik stranke.

MMA broci na Telegrafovom štandu, Foto: Nikola Tomić

Nakon Ružića, ugostili smo i Muamera Zukorlića, koji nam je priznao da li je za zabranu "Gorskog vijenca", ali i kako će se završiti sukob koji ima sa Rasimom Ljajićem.

Telefrafov štand, Foto: Nikola Tomić

Doktorka Dušanka Mandić pomagala je ugroženima u černobiljskoj katastrofi i ranjenicima na tlu SFRJ tako što je osmislila medicinska sredstva kojim je izvlačila gelere iz ranjenika. Samo za Telegraf.rs otkrila je sa kakvim se sve teškim slučajevima.

Muamer Zukorlić u razgovoru za Telegraf, Foto: Nikola Tomić

U gostima nam je bila i Nada Macura, nekadašnja portparolka Hitne pomoći, a danas naša koleginica reporterka. Da li će ući i Zadrugu, šta misli o Kiji Kockar, ali i o saradnji pogrebnika i hitne pomoći, čitajte uskoro na našem portalu.

MMA borci pobrali su najveće simpatije, Foto: Nikola Tomić

Veliku euforiju izazvalo je pojavljivanje MMA boraca. Vaso Bakočević i Dušan Džakić bili pobrali su svu pažnju na današnjem Sajmu. Do kraja dana, ali i u onima koji tek predstoje, najavljujemo vam još mnogo zanimljivih gostiju. Ostanite uz portal Telegraf.rs.

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA