U toku je trka za najbolji portal u regionu, Telegraf učestvuje u njoj: Glasajte za svog medijskog miljenika, imate samo 8 dana

Iz šest država nominovano je 30 portala, a Telegraf je u najužem izboru

  • 0

Takmičenje za najbolji portal u regionu počelo je 1. novembra, a ostalo je još samo osam dana da pomognete svom omilljenom izvoru informacija da dođe do pobede. Prvi regionalni specijalizovani portal za medije, "Media Daily" u trku za ovo veliko priznanje uvrstio je "Telegraf.rs".

Ovo je prvi nezavisan izbor najboljeg među 30 najčitanijih "news" postala na području regiona, odnosno, na teritoriji šest država Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Makedonije.

Iz svake se nalazi srazmeran broj predstavnika, tako da ih Srbija ima 10, Hrvatska sedam, Bosna i Hercegovina šest, Slovenija i Makedonija po tri i Crna Gora jednog predstavnika.

Glasanje čitalaca donosi 50 odsto ukupnih bodova, dok drugih 50 odsto daje žiri sastavljen od 11 eminentnih stručnjaka iz oblasti novinarstva, grafičkog dizajna, naučnog rada, informatike, preduzetništva. Ukratko - celom lepezom poslova sa medijima i medijskom delatnošću u vezi.

U poslednjih pet godina informativni portali postali su najvažnije i najuticajnije mesto na kom se građani informišu o dnevnim događajima. Saznavanju o najaktuelnijim događajima na ovaj način priklonio se veliki broj ljudi, te se onlajn beleže milionske posete. Međusobno se razlikuju po načinu i stilu izveštavanja, grafičkom izgledu, ali i primeni profesionalnih standarda. U ovom takmičenju "Media Daily", prvi regionalni specijalizovani portal za medije odlučio je da to i vrednuje i kategorizuje, kako bi oni najbolji među najboljima bili još bolji, a lošiji se potrudili da dostignu najbolje.

Pobednik, portal sa najvećim brojem glasova žirija i publike, biće proglašen 9. decembra. Prva tri portala dobijaju nagradu, a pobednik će godinu dana moći nositi titulu  "Best regional web news portal".

Do 30. novembra u pomoć možete dati svoj glas "Telegrafu" na OVOM linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA