Policija privela učitelja iz Lebana: Novinarki pretio da će joj dići kola u vazduh i psovao mrtvu decu (FOTO)

Ispred redakcije Infocentar Jug u poslednjih godinu dana ostavljan ljudski izmet i pogrdne poruke

  • 0

Policija je privela učitelja koji je sinoć oko 21 čas upao u prostorije redakcije lokalnog portala Infocentar jug u Lebanu i zapretio glavnoj i odgovornoj urednici Žaklini Cvetković Mladenović da će joj dići automobil u vazduh.

Ovo je drugi napad na novinare na jugu Srbije u poslednjih mesec dana, objavio je portal JuGmedia.

Nakon niza izgovorenih uvredljivih i pogrdnih reči na račun urednice Infocentra jug, ovaj čovek je izašao iz prostorija redakcije i produžio ka automobilu novinarke koji je i slikao mobilnim telefonom, te joj zatim, kako tvrdi Cvetkovićeva, zapretio i deci.

- Psovao mi je mrtvu decu i govorio kako ću ja tek da vidim šta će da mi se desi i kako će da mi digne automobil u vazduh. Inače, ja tog čoveka prvi put vidim u svom životu. Ono što je najstrašnije, kasnije sam saznala da je on učitelj u školi u koju ide moje dete - kaže uznemirena urednica ovog portala koja je lokalnoj policiji podnela krivičnu prijavu protiv učitelja zbog ugrožavanja bezbednosti.

Ona je uspela da sam čin pretnji i ovog učitelja-napadača fotografiše pred vratima redakcije dok je on slikao njen automobil.

Cvetkovićeva je u poslednjih godinu dana, u nekoliko navrata, pred vratima redakcije nalazila ljudski izmet i različite pogrdne poruke.

(Telegraf.rs/Jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA