≫ 

Poslednja epizoda "Veče sa Ivanom Ivanovićem" neće biti emitovana: Voditelj se oglasio na Tviteru

TV Prva je zahvalila Ivanoviću na saradnji

  • 25
Ivan Ivanović, Žarko Laušević Printskrin: TV Prva

Večerašnja humanitarna epizoda emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", neće biti emitovana, zbog, kako tvrdi voditelj Ivan Ivanović, odluke novog vlasnika TV Prva.

Ivanović je na Tviteru napisao da je vlasnik TV Prva to učinio zbog toga što je nezadovoljan objašnjenjem njegovog odlaska sa te televizije.

Objava Ivana Ivanovića na Tviteru, Printskrin/Tviter

TV Prva je zahvalila Ivanoviću na saradnji, nakon što je poznati voditelj saopštio da odlazi sa te televizije.

VIDEO: Novinarka TV Prva se rasplakala dok je radila priču sa kosovskom decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    28. decembar 2018 | 19:20

    Dodje mi da strajkujem na ulici za prave novinare!!! Olja Beckovic sa B92,Ivan Ivanovic sa tv prva,sledeci Kesic u najavi!!! Mi smo cirkus drustvo. Na sve to Stado film??? Pa vi nas ponizavate?? Ivane Ivanovicu hvala ti na tvojim emisijama,mozda ti nije svaka bila top ali puno hvala jer je u 90% slucajeva bilo vise nego dobro. Uzivao sam petkom zajedno sa mojom decom. Mnogo mi je krivo kao coveku. Svu srecu ovog sveta ti zelim!

  • 124

    28. decembar 2018 | 18:36

    Sve jedno,nisam te gledao

  • Zlatko

    28. decembar 2018 | 20:57

    Tv Prva je bila jedna od retkih tv stanica koje sam pratio, ovaj potez čelnih ljudi me je bas razočarao...Ivanović je jedan od retkih koji je uvek govorio otvoreno o svemu i u njegovim emisijama nisam imao utisak da gledam voditelja koji govori ono što mu neko drugi diktira....Ne volim politiku, a pogotovu kad se politika meša u zabavni program ili bilo šta drugo gde joj nije mesto..Od dans i Prva TV ide na moju crnu listu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA