≫ 

"Novinari i njihove porodice će nastradati, a zgrada televizije biće dignuta u vazduh": Policija uhapsila osumnjičenog za pretnje TV N1

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 43

Policija je uhapsila S.Č. (70) iz Nove Pazove, koji je osumnjičen da je 3. februara na adresu redakcije televizije N1 uputio pismo sa pretećim sadržajem, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

U tom roku će osumnjičeni biti priveden u tužilaštvo na saslušanje, nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prethodno je na Tviteru objavio da policija intenzivno radi na otkrivanju osobe koja je uputila pretnje televiziji N1 i poručio da "pretnje nikad neće biti dozvoljene u našoj zemlji".

Na adresu TV N1 je tokom vikenda stiglo preteće pismo u kojem se poručuje da će novinari i njihove porodice nastradati, a zgrada televizija biti dignuta u vazduh.

Pošiljalac se potpisao kao Beogradski veterani ratova 1999, ali se Savez ratnih veterana Srbije javno ogradio od pretnji.

VIDEO: "Žuti prsluci" premlatili novinara, policija ga jedva izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA