NOVA S televizija počela sa radom

U Srbiji se NOVA S može gledati preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže. Nova televizija će, pored Srbije, biti dostupna i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji

  • 9

Televizija NOVA S danas je počela emitovanje programa.

Kako je kompanija United Media otkupila prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra reprezentacija Srbije, sportski fanovi će na Novoj S, u terminu od 20.45 h moći da prate duel "Orlova" protiv Portugalije. Specijal posvećen prvoj utakmici kao i kvalifikacijama počinje u 19.35h sa eminentnim stručnjacima u studiju.

Za ljubitelje telenovela, NOVA je pripremila veliko iznenađenje jer će svakog dana od 14 sati moći da uživaju u jednoj od najnagrađivanijih novih serija "Voleti do smrti" koja je osvojila publiku u celom svetu. Ljubavna priča koja kroz prizmu paranormalnih događaja prati glavne likove u njihovoj potrazi za pravim značenjem života i smrti.

Od danas se emituje popularna španska serija "Korak napred" koja prati život studenata škole scenskih umetnosti u Madridu i njihovih profesora. Ples, suze i ljubavne peripetije na programu su svakog radnog dana od 16.45h. Za američki sitkom "Bruklin 9-9" rezervisan je termin od 19.35h.

Gledaoce od utorka, 26. marta, u 21h čeka i "Zaspanka za vojnike" - ratna serija o srpskim vojnicima u Prvom svetskom ratu, koja kroz potresne kadrove govori o vanvremenskoj priči o hrabrosti, žrtvi i besmrtnosti. Dugoočekivani nastavak popularne popularne domaće serije "Žigosani u reketu" na programu je od četvrtka, 28. marta u 21 čas.

Serija "Zaspanka za vojnike" biće na repertoaru Printskrin: Youtube/Zaspanka za vojnike

Novitet u programskoj šemi je i informativni program, pa će najvažnije vesti iz studija N1 biti na programu svakog dana u 12 i u 19 sati.

Vikend je rezervisan za najbolje dokumentarce o prirodi iz BBC produkcije, "Insajderov pregled nedelje" koji je na programu subotom u 19.35h ali i "Male Velike priče", takođe iz produkcije Insajdera koje emitujemo svake nedelje u 17h.

Od 1. aprila programsku šemu Nove S obogatiće jutarnji program "Mentalno razgibavanje" sa Darkom Mitrovićem i Veljkom Pajovićem koji će gledaoci moći da prate ne samo na televiziji već i na lajv streamu na sajtu www.novas.tv od 6.30h.

Ivan Ivanović i njegov tim svoj prvi late night show iz modernog studija Nove S spremaju za 5. april a Olja Bećković svoje prve goste nakon četiri i po godine dočekuje 7. aprila u novom/starom "Utisku nedelje".

Pored ovih noviteta, NOVA S nastavlja da emituje formate koji su stekli veliku popularnost na televiziji TOP - kviz "Totalni obrt", kulinarski show "Mr.Kitchen", emisiju "Kefalica", ali i serijale Domovina, Wipeout, Bajker na tajnom zadatku, Zona sumraka.

U Srbiji se NOVA S može gledati preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže. Nova televizija će, pored Srbije, biti dostupna i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    25. mart 2019 | 16:53

    Hahahaha N1 je na kanalu br.1 a RTS1 je pomeren na 2 kanal,danas je pocela sa radom Ns kanal umesto TOP kanala i postavili se na kanal br.2 a RTS1 pomerili na kanal br.3!?!?Kazu Dilas i Solak da u Srbiji nema slobode medija!?Ovaj znak Ns televizije je inace znak hrvatskih privatnih televizija,bas cudno...Mi smo banana drzava i treba nas ukinuti.

  • Demi

    25. mart 2019 | 17:56

    Neka hvala, gledaću urakmice na Sport klubu!!! A programska šema je jedna velika 0!!! Čuj, emituju španske serije ha ha ha!!!

  • V

    25. mart 2019 | 14:48

    Kablovska mreža hoće da preuzme primat nad nacionalnom tv? Pa tog kanala ima samo kod SBB-a a kod mene niko nema tog distributera. Onda mi u našem kraju zaključujemo da neko ko ruši nacionalnu tv i ulazi u sukob na ovaj način, uskraćuje građane Srbije da gledamo utakmice Srbije. Sada je pitanje koliko će takav pokušaj da opstane odnosno SBB kao promoter takve politike u distribuciji signala i programa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA