≫ 

Ovo je Marina, nova loto devojka: Donosiće vam sreću dva puta nedeljno, a kaže da je njen prvi susret sa televizijom bio fatalan (FOTO)

Marina Matijević od 2015. je novinar i voditelj informativne emisije Noćni žurnal

  • 1

Igra na sreću LOTO od sledeće nedelje zvanično dobija novu voditeljku Marinu Matijević, koja će u starim terminima, utorkom i petkom od 20 sati na TV Prva, nastaviti da donosi sreću igračima.

Mlada voditeljka Marina Matijević skoro deset godina deo je tima Prve televizije, a od 16. aprila biće i deo tima Igre na sreću LOTO.

Foto: Promo

- Moj prvi susret sa televizijom bio je fatalan - ljubav na prvi pogled i tako je sve do danas. Izuzetno se radujem i jako sam ponosna što ću sa novim angažovanjem da doprinesem plemenitom cilju koji Državna lutrija ima - donosi sreću svojim igračima, ali i finansira i pomaže one kojima je pomoć najpotrebnija - rekla je Marina.

Foto: Promo

Marina Matijević rođena je 5. decembra 1987. godine u Beogradu. Gledaoci Prve televizije imali su prilike da je gledaju u različitim TV formatima - od zabave do informative.

Od 2015. je novinar i voditelj informativne emisije Noćni žurnal, u kojoj gledaoci pre nego što utonu u san, mogu da saznaju vesti iz Srbije i sveta koje su obeležile dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA