≫ 

Dea Đurđević se vratila na male ekrane: "To je taj tandem, ovo je moj dom" (FOTO)

Posle petomesečne pauze ona se vratila na posao i pridružila kolegi Predragu Sarapi

  • 5

Voditeljka Dea Đurđević se posle petomesečne pauze vratila na male ekrane i sa svojim kolegom Predragom Sarapom poželela gledaocima srećan početak dana u emisiji "Novo jutro".

Njen kolega Sarapa rekao je da mu je veliko zadovoljstvo da joj poželi dobrodošlicu.

- To je taj tandem, ovo je moj dom. Ovo je režija sa kojoj volim da radim, to su moji prijatelji. Ovaj studio je moj drugi dom, možda i moj prvi dom, jer sam ovde provodila više vremena nego kod kuće. Tebi svaka čast što si održao gledanost sve ovo vreme - rekla je Dea Đurđević, pozdravljajući se sa kolegom.

Dea Đurđević, povratak na Pink Foto:Pink

- Bio mi je nekada teško, nekada tužno, ali rešio sam da sa svim nastavim i da se ponašam kao da si tu- rekao je Sarapa.

- Ja sam imala strašne operacije, mnogo operacija da bih sačuvala život. Ruka mi je bila amputirana, teške povrede srca, karlice, grudi... Sve se to izgura sa osmehom, uz vas, uz porodicu, televiziju, prijatelje koji su mi davali snage. Hvala vam mnogo što ste slali savete, poruke, i dalje ih čitam. Shvatiš da nije sve novac, položaj - sve ono što imaš su prijateljstva i jake emotivne veze - dodala je Dea.

Dea je danas prvo u emisiju došla kao gost-voditelj u "Novom jutru" -najpre je razgovarala sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a onda mu se pridužila u vođenju emisije.

Njih dvoje će oko 8.30 sati intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će biti gost "Novog jutra".

Podsetimo, na popularnu voditeljku je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana. Deinu ruku, otkinutu prilikom nesreće, uspeo je da spase čuveni prof. dr. Marko Bumbaširević, koji je rekao da bi nakon uspešnom ušivanja ruke Dea trebalo normalno da je koristi.

VIDEO: Dea Đurđević sa Mladenom došla na žurku, a onda uputila jaku poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA