Nenad Popović podneo ostavku na mesto potpredsednika DSS-a

- Uvek sam zagovarao princip da najviši funkcioneri treba da preuzmu i najveću odgovornost, zato oni koji me poznaju i rade sa mnom, neće biti iznenadjeni ovom odlukom - izjavio je Nenad Popović, nakon što je podneo ostavku na mesto potpredsednika DSS-a

  • 7

Potpredsednik DSS-a Nenad Popović podneo je ostavku na tu funkciju zbog loših izbornih rezultata koje je stranka ostvarila na izborima 16. marta.

Popović je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da takav čin oseća kao moralnu potrebu i obavezu nakon loših rezultata stranke.

- Uvek sam zagovarao princip da najviši funkcioneri treba da preuzmu i najveću odgovornost, zato oni koji me poznaju i rade sa mnom, neće biti iznenadjeni ovom odlukom - naveo je Popović.

On se zahvalio na saradnji svim članovima i funkcionerima DSS-a, sa kojima je prethodnih godina "delio dobro i zlo, radeći na zaštiti državnih, nacionalnih i ekonomskih interesa Srbije".

Popović je naveo i da će, do sledeće Izborne skupštine stranke, nastaviti da pruža doprinos širenju politike DSS-a, kroz rad u Ekonomskom savetu stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan ns

    26. mart 2014 | 13:30

    Bravo za ovaj potez! Covek je pokazao da moral u politici ipak moze da postoji. Veliki plus za Popovica

  • slavko

    26. mart 2014 | 13:34

    Svaka cast, podrzavam Nenadovu ostavku. U ovoj zemlji ima jos uvek moralnih ljudi. Sve najbolje!

  • Ex sns

    26. mart 2014 | 17:22

    A sad pravac Rusija,da polozi racune...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA