URS: Nismo dobili ni dinar od SIEPA

Ujedinjenih regiona Srbije (URS) je saopštio da ta stranka i G17 plus nikada nisu nijedan jedini dinar dobile od SIEPA ili zaposlenih u toj agenciji

  • 8

Ujedinjenih regiona Srbije (URS) je saopštio da ta stranka i G17 plus nikada nisu nijedan jedini dinar dobile od SIEPA ili zaposlenih u toj agenciji.

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije zgađeno je pojedinim medijskim pokušajima da se pod plaštom navodne borbe protiv korupcije i kriminala, bez ikakvih ozbiljnih dokaza ugrožava lični integritet i unapred osuđuju ljudi koji se nalaze ili su bili na nekom državnom položaju, na republičkom i lokalnom nivou, saopšteno je iz URS-a.

U saopštenju se navodi da ni URS niti G17 plus, nikada nijedan jedini dinar nisu primili od SIEPA ili bilo kog zaposlenog pojedinca iz te državne institucije, “kao što zlonamerno insinuiraju pojedinci i neki mediji”.

- Imajući u vidu ono što se moglo saznati o optužbama na račun bivših rukovodilaca SIEPA, sramotno je i paradoksalno da se ovim upravnim i prekršajnim sporom bavi institucija kao što je Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal, dok ozbiljni kriminalci slobodno šetaju Srbijom - poručuju iz URS-a.

Ta stranka zahteva da se istražni postupci koji se ovih dana vode protiv Branislava Jovanovića u Nišu i Jasne Matić u Beogradu, vrate u okvir redovnih postupaka, a osumnjičenima omogući odbrana sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA