MIRA MARKOVIĆ: Ne želim da pričam o Slobodanu i Arkanu!

- Molim Vas, nemojte me pitati tako nešto - izjavila je udovica nekadašnjeg predsednika SRJ na pitanje novinara Telegrafa o istinitosti navoda, koji su se pojavili u medijima, da je njen muž naredio ubistvo Željka Ražnatovića

  • 20

Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, nije želela da odgovara na pitanja u vezi sa navodima medija prema kojima je istraga Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal došla do zaključka da je njen muž naredio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

- Molim Vas, nemojte me pitati tako nešto, na takva pitanja ne želim uopšte da odgovaram - uvredila se Mirjana Marković kada joj je novinar Telegrafa postavio pitanje s tim u vezi.

Podsetimo, dnevni list "Informer" navodi da je istragom utvrđeno da je Milošević izdao nalog tajnoj policiji da se Arkan likvidira kao "velika pretnja za ustavni poredak i nacionalnu bezbednost".

Željko Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine u holu beogradskog hotela "Interkontinental". Napadači su ga pogodili sa tri hica u glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA