MIHAJLOVIĆ: Niko nema tapiju na penzionere

- Poverenje koje smo dobili na izborima govori da su i penzioneri prepoznali da SNS može povesti Srbiju napred - istakla je potpredsednica SNS-a

  • 8

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović kaže da nijedna stranka nema tapiju na zastupanje interesa penzionera.

- Ciljevi buduće vlade moraju biti iznad interesa bilo koje partije. Zaštitićemo penzionere, ali ćemo sprovoditi strukturne reforme i agresivno podsticati zapošljavanje u privatnom sektoru. Poverenje koje smo dobili na izborima govori da su i penzioneri prepoznali da SNS može povesti Srbiju napred - istakla je Mihajlović za "Politiku".

Mihajlović je naglasila da je ta partija jasna po pitanju ekonomskih reformi, posebno u delu socijalnih davanja i kretanja penzija.

Nova vlada će se, rekla je Mihajlović, baviti finansijskom konsolidacijom i obračunati se sa nestručnima i neradnicima u javnim preduzećima, kao i svima onima koji su do položaja došli samo zato što ih je stranka postavila, a ne rade svoj posao.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA