Mirković odbacuje kritike Dačića!

Gradonačelnik Zaječara je odbacio kritike premijera Srbije i naveo da je Štab za vanredne situacije grada Zaječara učinio sve što je mogao da spreči poplavljivanje kuća

  • 4

Gradonačelnik Zaječara Saša Mirković odbacio je kritike premijera Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da lokalne samouprave nisu bile ažurne tokom poplavnog talasa.

On je, reagujući na kritike Dačića da lokalne samouprave pogođene poplavama, moraju biti ažurnije i koordinisati rad sa republičkim organima i da se mora poštovati Zakon o vanrednim situacijama, istakao da je Štab za vanredne situacije grada Zaječara učinio sve što je mogao da spreči poplavljivanje kuća, preneo je B92.

Štab je inače, kako podseća B92, ukinuo vanredne mere odbrane od poplava u Zaječaru pošto su i Beli i Crni Timok počeli da opadaju.

Dačić je juče izrazio nezadovoljstvo time što se ponavljaju situacije o ugroženim područjima od poplave iz 2011. godine, jer su sada opet poptuno ista područja ponovo ugrožena, što, kako je naveo, govori o nebrizi lokalne samouprave o stanju zaštite vodotokova na svojoj teritoriji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иностранные наемник

    21. april 2014 | 13:01

    Pa normalno kad Sektor za vanredne situacije kupuje luksuzne džipove za funkcionere od para namenjenih za zaštitu i spasavanje...a onda im posle opština kriva...kiša kriva...svako kriv samo ono nikad. Godinama isti ljudi i ista priča u krug.

  • bojko

    21. april 2014 | 13:46

    Bravo Sale majstore!

  • lanisav

    23. april 2014 | 06:27

    Kriv si i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA