DAČIĆ O GEJ PARADI: Hvala Bogu te više nisam ministar policije!

- Hvala Bogu da se više ne bavim unutrašnjim poslovima. Ali, ni prošle godine problem nije bio u tome da li treba da se održi, već je bilo pitanje bezbednosti - kaže ministar spoljnih poslova

  • 24

Prvi potrpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je danas da nije pitanje da li će biti održana Parada ponosa, već da to, kao i ranijih godina, zavisi od bezbednosnih procena.

- Hvala Bogu da se više ne bavim unutrašnjim poslovima. Ali, ni prošle godine problem nije bio u tome da li treba da se održi, već je bilo pitanje bezbednosti. Tako će biti i sada - rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa slovačkim kolegom Miroslavom Lajčakom.

Upitan šta bi novi saziv vlade moga da uradi po tom pitanju i šta se promenilo u odnosu na prethodnu vladu, Dačić je odgovorio:

- Pa promenilo se to da je ogromna većina građana podržala vladu, da je SNS osvojio 48,35 odsto glasova, a da je koalicija koju ja predvodim osvojila 14,05 odsto glasova. Sada su politički drugačiji uslovi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    9. maj 2014 | 15:10

    Ocete u eu??? Skidaj gace.....

  • jelena

    9. maj 2014 | 14:43

    Kako to nije pitanje da li ce se odrzati,znaci i predhodna i aktuelna vlada ignorise vecinsku volju naroda,sami nemiri po gradu pokazuju koliko je narod protiv tog zla,jadna Srbojo i pre a i sad su ljudi na vlasti koji su protiv tebe,oni samo ispunjavaju zelje neke eu.

  • Assa

    9. maj 2014 | 15:34

    Ma ima svi da budemo gejevi ako to eu trazi,narod se nikad nije ni pitao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA