IZLAZI NA CRTU ĐILASU: Pajtić u epizodi "Povratak u budućnost"!

- Danas sam formalno prihvatio predlog gradskih i opštinskih odbora da sa idejom u kampanju "Povratak u budućnost" objasnimo šta je vizija DS - rekao je Bojan Pajtić

  • 7

Zamenik predsednika Demokratske stranke Bojan Pajtić najavio je sinoć da će se kandidovati za predsednika te stranke i da je iz Kragujevca krenuo u kampanju pod nazivom "Povratak u budućnost".

On je novinarima rekao da je kandidaturu prihvatio na predlog gradskih i opštinskih odbora Kosova i Metohije, Vojvodine, Beograda, kao i većine odbora iz centralne Srbije.

- Danas sam formalno prihvatio predlog gradskih i opštinskih odbora da sa idejom u kampanju "Povratak u budućnost" objasnimo šta je vizija DS i koje je njeno mesto u novim političkim okolnostima u ovoj zemlji - rekao je Pajtić posle sastanka sa predsednicima gradskih i opštinskih odbora iz Srbije, održanog u hotelu "Kragujevac".

Pajtić je rekao da će DS biti na čelu demokratskog bloka političkih stranaka, NVO, sindikata, udruženja poljoprivrednika, javnih ličnosti i svih, kako je naveo, koji su spremni i imaju hrabrosti da se suprotstave režimu koji nema ideju kako rešiti probleme u zemlji, a istovremeno nameće autoritaran sistem vladavine.

Izbori u Demokratskoj stranci zakazani su za 31. maj i, kako je Pajtić rekao, tada će delegati predstaviti program stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red Star

    10. maj 2014 | 09:31

    pa nezna se koje gori Pajtić ovaj Zuća ili onaj okoreli starać MIĆUNOVIĆ sve lopovi.

  • Imenjak

    10. maj 2014 | 09:15

    Konacno gasenje

  • Cone

    10. maj 2014 | 09:33

    Ae bre, ti ces sad da dizes DS iz pepela, samo ces ih jos dublje zakopati. Nisam pristalica DS-a, ali mogu reci da im je najveca greska sto su Tadica izbacili iz stranke zbog gubitka izbora 2012g. Jedan poraz i oni ga odmah sutnuli kao kera, nisam primetio da se to desilo u nekoj drugoj stranci. Dajem primer SNS-a, poraz za porazom pa vidi sad. Necu spominjati njihovu staru stranku radikale, jer kad sam bio za radikale, nisam bio zbog Seselja, vec zbog Tome i Vucica... Sad sam neutralan. Ko god je na vlasti ja zivim isto kao pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA