ISTRAŽIVANJE: Većina Srba misli da je 5. oktobar početak propasti Srbije!

Danas polovina građana smatra da demokratija nije sama po sebi privlačna i da postoje drugi sistemi koji bi mogli da odgovaraju Srbiji, pokazuju rezultati istraživanja koje su sproveli američka nevladina organizacija Nacionalni institut za demokratiju (NDI) i Centar za slobodne izbore i demokratiju (CESID)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ;)
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan64

    17. jul 2016 | 14:56

    Naravno,to je ta većina koja je glasala za vučića i za dačića ...isti oni protiv kojih je i bio 5.oktobar.A zamislite zbog čega?Zbog pokradenih izbora...

  • Aleksandar Mihailovic

    17. jul 2016 | 06:24

    Najveće zlo ikada koje se desilo Srbiji, plaćenički puč koji je kasnije razorio Srbiju i vratio je najmanje 70g unazad. Milošević nije izgubio izbore, zato je spaljena skupština i izborni materijal da se ne bi otkrila prevara, ali je naivno mislio da će zbog mira u kući priznanjem "poraza" sve biti OK. Tada je po svaku cenu morao da zaustavi plaćenike pod Arčibaldom. Tek posle 8g su stvorili uslove da Srbiju fusnotiraju i da dođe do samoproglašenja, a da je očigledna izdaja u pitanju je dovoljan dokaz da se rešavanje pitanja opstanka Srbije prebacilo iz SB UN u ruke otimača, prevaranata i neokolonizatora, dok su oni nastavili sa pljačkom Srbije i njenih građana.

  • Горан Ристић

    16. jul 2016 | 00:58

    Будимо искрени, почетком „пропасти“ држава са ових простора, а тиме и Србије, можемо сматрати почетак распада СФР Југославије. То није била воља народа, већ дуго планирана стратегија великих сила, јер им није одговарало да на Балкану постоји велика и снажна држава. Много је лакше манипулисати са државицама, у шта имамо прилике да се уверимо. Антагонизам који постоји међу народима је гаранција успеха спроведене стратегије. Демократија ( владавина народа), је бар у теорији нешто сасвим друго од овог што нам се дешава. У име демократије створени су модели карактеристични за тоталитарне режиме. Због недостатка простора констатоваћу да је 5. октобар само једна од силазних тачака на нашој странпутици.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA