U OBRENOVCU KRITIČNO! Vučić: Građani, ne terajte nas da vas silom evakuišemo!

- Ne terajte nas da primenjujemo silu da bismo spasili vaše živote i time dodatno ugrozili živote spasilaca - rekao je premijer Srbije građanima Obrenovca gde je u toku evakuacija zbog poplava

  • 29

Premijer Aleksandar Vučić apelovao je danas na stanovnike Obrenovca gde je situacija kritična da ne odbijaju evakuaciju i da slušaju uputstva nadležnih državnih organa.

- Ne terajte nas da primenjujemo silu da bismo spasili vaše živote i time dodatno ugrozili živote spasilaca - rekao je Vučić za RTS.

Premijer je rekao da je veliki broj života ugrožen u Obrenovcu i apelovao na ljude da ne stoje na krovovima i visokim terasama i da ne odbijaju pomoć u evakuaciji.

- Pripadnici Žandarmerije, vojske i policije su tamo i spasavaju ljude, za 2-3 sata i ja ću biti u Obrenovcu - rekao je Vučić.

On je izjavio da je do sada izvučen veliki broj ljudi i da je sada "samo važno da se sačuvaju životi, a posle ćemo misliti o imovini".

- Ne možete da opstanete na krovovima i visokim terasama jer će se kuće urušiti - upozorio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćkomi

    16. maj 2014 | 09:34

    Ovaj ČOVEK je pravi , voleli ga ili ne !!!

  • BGD

    16. maj 2014 | 09:59

    Pomozite Obrenovcu...svi na noge.

  • Belogradjan

    16. maj 2014 | 09:47

    Ispravno receno, ali nemoj da izigravs malog diktatora smesan si, i ovo sve ti je losa reklama bolje budi u vladi veca pomoc je da komuniciras sa okolnim zemljama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA