DO SADA NEVIĐENI SNIMCI: Evo kako je Vučić spasavao zarobljene građane! (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije helikopterom Vojske dolazio je do najugroženijih građana opkoljenih vodom spasavajući ih i dopremajući im hranu, vodu i ćebad

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predvodio je svoje ministre u akciji spasavanja ljudskih života od poplava koje su zadesile Srbiju, a fotografije premijera kako pomaže ugroženim građanima obišle su i zadivile svet!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić se helikopterom Vojske Srbije, odmah nakon sednice svog kabineta na kojem je doneta odluka o proglašenju vanredne situacije na teritoriji cele republike, uputio ka najugroženijim delovima kako bi zarobljenim građanima dostavio humanitarnu pomoć.

Vučić je posetio Koceljevo i Ub gde je građanima dostavio vodu, hranu i ćebad!

- Rekao sam Veranu (Veroljub Matić, predsednik Opštine Koceljeva - prim. red.) jednu stvar, pošto me zove i plače, a meni je teško i da ga slušam kad priča o kakvoj je katastrofi reč, jer znam i koliko je i u drugim krajevima teško. Rekao sam mu - nemoj samo da kukaš, izgradili smo zemlju i posle težih stvari i težih okolnosti, obodri taj narod - rekao je Vučić i dodao da su najvažniji ljudski životi.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • redsreds

    16. maj 2014 | 11:35

    A da sedi u Beogradu i kulira opet bi ga pljuvali . Narodu nikada ugoditi

  • Jelena antipoliticar

    16. maj 2014 | 11:54

    Pljujete po coveku koji je izasao i ponudio sebe da nekako pomogne,a gde su vam svi oni vasi DJILASI I BANDA..UPLASILI SE DA NE POKVASE SVOJE NOVE GUCI CIPELE.. BRAVO ZA LJUDSKOST..bio marketing ili ne,ali bar je nesto radio za razliku od drugih!

  • Belogradjan

    16. maj 2014 | 10:57

    Kontra reklama, bolje idi vidi gde su ti ministri eno ti ga velja na jagnjetini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA