VUČIĆ: Žrtve nisu male u Obrenovcu! (VIDEO)

- Situacija u Srbiji mnogo teža nego što može da se zamisli, kataklizmično u Obrenovcu i mnogim gradovima zapadne i centralne Srbije, predstoji još teže stanje - rekao je Vučić

  • 2

Situacija u Srbiji je katastrofalna, žrtve nisu male u Obrenovcu, Šabac mora da se odbrani, krenite u evakuaciju, kaže premijer Vučić.

Vučić je rekao i da bi dobar deo Srbije mogao da ostane bez struje, ako se voda u Obrenovcu podigne još 30 centimetara. Premijer je rekao da su pred Srbijom tri meseca pakla.

Premijer je rekao da Šabac "mora da se brani po svaku cenu", jer Kolubara, Tamnava, i Sava nadolaze. Za dobrovoljce iz Beograda biće organizovani autobusi večeras u 21h i sutra u 9h.

- Situacija u Srbiji mnogo teža nego što može da se zamisli, kataklizmično u Obrenovcu i mnogim gradovima zapadne i centralne Srbije, predstoji još teže stanje -  rekao je Vučić.

- Ono što nam predstoji gore je nego što smo imali - rekao je premijer.

Vučić je na sednici Štaba za vanredne situacije naveo da novinari nisu puštani na mesta gde su najteže situacije i zatražio je od građana Srbije razumevanje za hitne službe, jer su oni angažovani na najkritičnijim mestima.

- Nama narod mora da pomogne ako želimo da sačuvamo zemlju - rekao je Vučić i istakao da se spasioci, policija i vojska već tri dana suočavaju sa građanima koji ne žele da sarađuju na najugroženijim mestima.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs / Beta, Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA