SRPSKI KRALJ UZ SVOJ NAROD: Evo kako Karađorđevići pomažu ugroženima!

Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina Karađorđević su postradalima od poplava iz Obrenovca doneli 50 dušeka, 200 ćebadi, sredstva za higijenu, mleko za bebe i pelene

  • 51

Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina Karađorđević obišli su građane Obrenovca koji su pred nezapamćenim poplavama evakuisani iz svojih domova i smešteni u studentskom domu na Karaburmi i kolektivnom centru u Krnjači.

Oni su postradalima doneli 50 dušeka, 200 ćebadi, sredstva za higijenu, mleko za bebe i pelene.

Obrenovac je najteže pogođen katastrofalnim poplavama od svih gradova u Srbiji, i potpuno je evakuisan.

Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina nastaviće da pomažu građanima u mestima koja su pretrpela najveća razaranja prethodnih nekoliko dana, a sutra idu u Šabac i Sremsku Mitrovicu, da odnesu humanitarnu pomoć i pruže podršku građanima i hrabrim članovima timova za borbu protiv elementarnih nepogoda srpske Vojske i policije koji se bore sa prirodnom stihijom u ovim mestima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GILE UŠĆE

    18. maj 2014 | 09:12

    BRAVO ZA KRALJA , VOLEO BIH DA BUDEMO KAO NORVEŠKA MONARHIJA , TADA NEBIH LAJALI OVI NEZNANCI.

  • PeXoN

    18. maj 2014 | 08:51

    Ko piše ove naslove, od kad smo mi kraljevina?

  • Goran

    18. maj 2014 | 20:54

    Obavestenje onima koji ne znaju celu istinu....Srbija je bila monarhija kroz vekove komunisti koji su 1944 dosli u Srbiju na tenkovima Crvene Armije su na najbrutalniji i najnedemokratskiji nacin ukinuli monarhiju i uveli komunisticku republiku koja se bestijalno obracunala sa Srpskim narodom...Ja ne priznajem komunisticku republiku....Zato svaka cast MOM KRALJU....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA