Skupština Srbije daje 100 miliona dinara za pomoć postradalima od poplava!

Skupština Srbije na predlog sekretara Jane Ljubičić novac namenjen za obnovu fasade zgrade preusmeriće za pomoć ugroženim od poplave, saznaje naš portal

  • 0

Skupština Srbije odriče se sredstava namenjenih za uređenje fasade i zgrade samog zdanja i taj novac uplatiće danas na račun Vlade Srbije, a namenjen za pomoć ugroženim od nezapamćenih poplava koje su pogodile zemlju, saznaje Telegraf.rs!

Kako naš portal saznaje na predlog sekretara parlamenta Jane Ljubičić, Administrativni odbor koji će danas zasedati odlučiće da sredstva od 100 miliona dinara koja su namenjena za obnovu fasade zgrade Skupštine Srbije preusmeri na račun vlade namenjen za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji!

- Na današnjoj sednici Administrativnog odbora biće doneta odluka da se iz sredstava Skupštine Srbije, sredstva od oko 100 miliona dinara prebace prvo na račun rezervi parlamenta, a odatle će taj novac odlukom Jane Ljubičić, koja je i pokrenula ovu inicijativu, biti prebačena na račun Vlade Srbije - kaže naš dobro obavešten sagovornik.

Tako će Skupština Srbije dati svoj doprinos u saniranju i koliko tolikom ublažavanju posledica istorijskih poplava koje su pogodile zemlju.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA