SKANDAL: Pajtić traži odlaganje izbora u DS zbog poplava, Đilas neće ni da čuje?

- Mene u ovakvom razmišljanju rukovodi stav onih odbora stranke čiju su gradovi i sela poplavljeni, a ne stav onih koji muku nisu osetili - kaže lider vojvođanskog DS-a i kandidat za lidera demokrata

  • 6

Demokratsku stranku drma novi zemljotres! Jedan od mnogobrojnih kandidata za predsednika demokrata Bojan Pajtić smatra da bi zbog poplava u Srbiji trebalo odložiti Izbornu skupštinu stranke zakazanu za 31. maj, dok iz tabora koji podržava Dragana Đilasa, tvrde da se lider vojvođanskog DS-a plaši poraza i da nema razloga za odlaganje!

Bojan Pajtić je u izjavi za Informer rekao da bi odlaganje stranačkih izbora bilo sasvim privremeno tekoj situaciji u Srbiji.

- Mene u ovakvom razmišljanju rukovodi stav onih odbora stranke čiju su gradovi i sela poplavljeni, a ne stav onih koji muku nisu osetili - kaže on i dodaje da će konačnu odluku doneti Organizacioni odbor Izborne skupštine DS-a.

Iz izbornog štaba Dragana Đilasa poručuju da Bojan Pajtić shvata da nema šanse da postane lider DS-a i da zbog toga traži izgovor za odlaganje.

Podsetimo Telegraf.rs je već pisao o sukobima i klanovima u DS-u koji se nikako ne smiruju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicia

    26. maj 2014 | 09:40

    Kako jadna epizoda. Ne znam samo dokle ce Srbija trpeti ove politicare koji politiku videli nisu.

  • Čučuk Stanoje

    26. maj 2014 | 12:53

    Cirkus. Ds više nepostoji.

  • Фарма

    26. maj 2014 | 12:56

    Овај човек много воли изборе. Може али нека плаћа из свог џепа.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA