VUČIĆ DELIO PACKE NA VLADI: Prozvao Drobnjaka zbog mućki na tenderima!

- Drobnjače, kad su tenderi u pitanju, tu će neko morati pored vas da stoji i proverava. Tako je najsigurnije - rekao je premijer Srbije

  • 12

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na jučerašnjoj sednici svog kabineta u Nemanjinoj oštro je kritikovao direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka dok je on predstavljao svoj izveštaj o stanju puteva uništenih od poplava!

Premijer je od svih direktora javnih preduzeća, koji su takođe bili na sednici, tražio da mu hitno sačine izveštaje o šteti u poplavama, kako ne bi gubili vreme i što pre počeli s popravkom svih važnih infrastrukturnih dobara.

Kako tvrde izvori bliski Nemanjinoj 11, izlaganje Drobnjaka o putevima koji hitno moraju da se saniraju i tenderskoj proceduri bilo je propraćeno Vučićevom opaskom:

- Drobnjače, kad su tenderi u pitanju, tu će neko morati pored vas da stoji i proverava. Tako je najsigurnije - prokomentarisao je premijer, očigledno aludirajući na to što je prvi čovek "Puteva Srbije“ nebrojano puta bio pominjan zbog propusta ovog javnog preduzeća, naročito tenderskih nepravilnosti - prenosi današnji Kurir, najzanimljiviji deo sednice vlade.

Međutim, Drobnjak nije želeo da komentariše ova saznanja:

- Za sve što vam treba obratite se mojoj PR službi - poručio je on.

Inače, Vlada Srbije juče se oglasila saopštenjem navodeći da su putna i železnička infrastruktura na područjima pogođenim poplavama i klizištima znatno oštećene i da u roku od sedam dana treba početi obnovu puteva i mostova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. maj 2014 | 13:31

    A kad već zna kakav mu je činovnik što ga nije smenio .Demagogija.

  • Zevs

    30. maj 2014 | 13:28

    Pa što ga nesmeni nego dvojica rade posao jednoga

  • Klaudio Kanidja

    30. maj 2014 | 13:44

    Ali pazi ovaj ima PR sluzbu jbt...koja iz budzeta prima platu jer je njemu tesko da kaze nesto pred kamerama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA