DAČIĆ ZNA KOME DA SE OBRATI ZA POMOĆ: Kad je teško - Vlada Zagrađanin! (FOTO)

Lider SPS Ivica Dačić poslednjih dana od svog kuma i proverenog socijalističkog kadra traži pomoć prilikom restruktuiranja stranke

  • 16

Nakon parlamentarnih izbora, uprkos tome što je koalicija oko SPS-a dobila solidnu podršku glasača, a njihov lider poziciju ministra spoljnih poslova, najavljeno je da će doći do reforme Socijalističke partije Srbije.

Kako Telegraf saznaje, Ivica Dačić poslednjih dana od svog kuma i visokog funkcionera socijalista Vladana Zagrađanina traži pomoć prilikom restruktuiranja stranke.

Reforme u SPS-u najavio je i sam Dačić, govoreći da su programske, kadrovske i organizacione promene neophodne, napominjući da je jedino sigurno da u vrhu partije ostaju Aleksandar Antić i Dijana Vukomanović.

Glavni savetnik lidera SPS-a o programskoj i kadrovskoj strukturi u poslednje vreme je baš njegov kum.

Zagrađanin i Dačić su u prisnom kontaktu i, kako saznajemo, o svakom detalju odlučuju zajedno, o čemu svedoči fotografija koju objavljujemo.

Prema informacijama Telegrafa, Zagrađanin je Dačiću bitan zato što "drži" dosta važnih SPS kadrova, koji će Dačiću pomoći da zadrži lidersku poziciju u partiji, a da je u isto vreme bezbolno reformiše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveto

    3. jun 2014 | 18:12

    Dobro je da je Ivica shvatio ko mu je od poverenja a ko ne

  • Sveto

    3. jun 2014 | 18:39

    Dobro da je Ivica shvatio ko su pravi ljudi a Vlada je sigurno jedan od njih

  • Sokrat

    3. jun 2014 | 19:50

    Bravo! Svaka cast za Zagradjanina ,ali nije to za njega drustvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA