SELAKOVIĆ: Ucenjivanje Vučića pokušaj državnog udara!

- Srbija je država u kojoj je pre jedanaest godian ubijen predsednik vlade. To je činjenica od koje svako od nas treba da se naježi - kaže ministar pravde

Ministar pravde Nikola Selaković smatra da je ucenjivanje premijera Aleksandra Vučića fingiranjem događaja na službenom položaju krajnje ozbiljna stvar uz ocenu da bi u svakom ozbiljnom sistemu to bilo okvalifikovano kao "pokušaj izvršenja državnog udara".

U izjavi za "Kurir" Selaković kaže da on kao pravnik na to gleda "upravo iz tog ugla" i ističe da će konačnu ocenu, kad se sve tvrdnje ispitaju dati pravosudni organi.

- Srbija je država u kojoj je pre jedanaest godian ubijen predsednik vlade. To je činjenica od koje svako od nas treba da se naježi. Jedanaest godian kasnije neko je pokušao da ucenjuje predsednika vlade - rekao je Selaković povodom, kako navodi list, pokušaja policijske mafije u MUP da iznudi ostavku premijera.

Govoreći o pravosuđu, ministar je istakao da "ukoliko želimo da imamo jako i efikasno pravosuđe, takva mora da nam bude i policija, i obrnuto".

- Kakvo nam je pravosuđe, takva nam je i policija - rekao je Selaković i dodao da je to kao "sindrom trulih i zelenih jabuka - stavite jednu trulu jabuku u gajbu sa zelenim jabukama i za nedelju dana biće sve trule".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA