MIROVIĆ: Spreman sam da zamenim Pajtića!

Potpredsednik naprednjaka tvrdi da je Vojvodina na izdisaju i da zbog toga treba što hitnije smeniti pokrajinsku vladu

  • 14

Potpredsednik Srpske napredne stranka (SNS) Igor Mirović rekao je da je spreman da bude novi pokrajinski premijer, ali da je od toga ko će upravljati Vojvodinom mnogo važnije postići dogovor sa drugim strankama kako bi se zaustavilo njeno dalje propadanje.

U intervjuu za "Informer", Mirović tvrdi da je Vojvodina na izdisaju i da zbog toga treba što hitnije smeniti vladu Bojana Pajtića.

- Spreman sam da stanem na čelo Vlade Vojvodine, ali o tome je još rano govoriti. SNS trenutno pokušava da dobije podršku za rekonstrukciju pokrajinske vlasti - rekao je on.

Na pitanje da li je moguć dogovor sa SVM Ištvana Pastora i LSV Nenada Čanka, koji su trenutno u koaliciji sa DS, Igor Mirović je rekao da sa SVM već sarađuju na svim nivoima, što nije slučaj sa LSV.

- U saradnji sa ligašima ne vidimo veliku političku sreću, jer se politički dosta razlikujemo, ali je ta saradnja nužna. Znate, Vojvodina je na izdisaju. To vam je kao kad hirurg dođe u operacionu salu, a slučaj je veoma rizičan. Tad morate da donosite brze i pravilne odluke - naveo je Mirović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    10. jun 2014 | 08:11

    Dobra ti je prica radikalu,samo ova tvoja vlada ce biti upamcena po tome sto je bezbroj mladih ljudi otislo iz srbije zbog vaseg udbaskog rezima

  • Maja

    10. jun 2014 | 08:41

    Gospodin Behaton bi nekog da menja mislim da je najbolje zameniti sve njih kako bi ova drzava tj sto je ostalo od nje prodisala

  • gaga vuk

    10. jun 2014 | 09:48

    Lepo se nafatirao, zajedno sa Majom, da ne spominjem Pajtica Djelica ,Labusa, Dinkica, Vlahovica,Cedu Jovanovica za sve se traze dokazi, a ne odakle im toliko bogatstvo, g-dine Mirovicu, prepustite politiku mladim neiskvarenim ljudima.Mozda mozete jednom u zivotu biti posten covek, nije tesko, probajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA